Upp och ner eller va?

Halloj!

Trodde ni att jag slutat med både bloggandet och dieten? Nej men vet du vad? Jag har faktiskt kämpat på förutom under julledigheten. Det var svårt att stå emot alla frestelser när jag var hemma och när vi var iväg på semester var det väldigt svårt att inte äta tapas och dricka Cava. Jag tänker så här va… att om man vet att det är storhelger och semestrar på gång så får man unna sig (måttligt). Jag unnade mig rejält och hade dåligt samvete över det. När jag kom hem från Fuerteventura så kom jag inte i mina byxor i storlek 44 vilket fick mig att få panik. Jag trodde jag hade gått upp extremt mycket. Måtten över magen var rejält mycket mer än innan likaså med måtten över höften. Jag kände mig stor och klumpig för alla kläder satt tightare än innan och jag kände inte igen kroppen. Det hade gått så jäkla fort så skillnaden märktes av. Veckorna gick och jag tog inte tag i dieten för det. Kände för att skita i allt eftersom det gått så fel. Men när väl skolan började igen så kom jag plötsligt i mina byxor igen. Hur kan det komma sig? Jo jag sväller av värme och av salt mat. Vad hade jag gjort i en veckas tid? Jo ätit salt mat i soliga varma Fuerteventura plus att jag drack alkohol, det är tydligen ingen bra kombo för mig. Sen kanske kroppen fick sig en chock och samlade på sig mer än vad det egentligen inte ska eftersom den borde vara van att fasta ibland och inte svulla. Så nu är allt rätt igen förutom det där extra kilot som jag faktiskt gick upp, men det accepterar jag och går vidare.

Bjuder på en några bilder från semestern (älskar bilden på mig och F, det är så han och jag)

semesterdec2014

 

 

 Vill ni se en jämförelsebild också?

starthalvårjan20150

 

Den roligaste kommentaren jag fått om min vikt är:
-Oj vad du måste ha gått ner i vikt!
-Jo det är en hel del som försvunnit.
-Ja jag ser det i ansiktet.

Jaha tack, ingen annanstans? Näärå det är klart att det säkert syns mer i ansiktet än på kroppen. Det beror ju helt på vad jag har för kläder på mig. Men nog fan är det skillnad från start. Även från halvårsbilden. Största skillnaden är väl att jag inte kan dölja ”valkarna” längre. Dom syns mer nu när jag har fått slappare hud och jag vetefan hur jag ska dölja det. Klä in mig i gladpack? Silvertape? För drainmagen-grejer hjälper inte så mycket, eller jo kanske om jag kanske köper en mindre storlek…hmm.

Jag trodde aldrig att jag skulle gått ner så här mycket i vikt, ännu mindre trodde jag att jag skulle hålla på med dieten 2015. Jag trodde allvarligt att jag skulle lägga ner innan nyår men efter att ha sett jämförelserna så kan jag ju inget annat än att fortsätta. Resultatet är ju ur häftigt! Fan jag är bara så bra! Nu ska jag bara addera mer motion så blir det bättre och vem vet hur jämförelsebilderna ser ut nästa år. Kämpa Sara! Kämpa!

 

Frukost:
83 g Mellanmjölk
Kcal: 37

Lunch:
266 g morötter
Kcal: 109

Middag:
100 g renskav
88 g zucchini
55 g morötter
2 g Ketjap manis
10 g gul lök
10 g champinjoner
30 g lingon
75 g mellanmjölk
Kcal: 215

Kcal totalt (inkl 2 tuggummin): 384