Tror ni jag lyckas?

Nu ska jag börja ta i med hårdhandskarna. Jag ska börja planera in fler promenader och även gympass i mitt liv. Jag ska fasiken fasta två dagar i veckan ingen pardon där inte. Jag ska tametusan se till att bli lite slimmare innan F:s födelsedag, vilket är om ca 7 veckor, geez! Jag ska se till att i ännu bättre form till jul så jag slipper skämmas. Habibi, du får pusha mig, okej? Jag ska försöka få med mig F på detta också. Han sa själv att vi skulle börja gymma tillsammans så då får han ta tummen ur och se till att göra det och han vet att jag kommer vara stenhård. Inge skippa träningen här inte om vi inte är sjuka. Tror ni jag lyckas?

Det värsta av allt just nu är att jag inte är kompis med magen. Den har varit konstig i typ 2 veckor och det spelar ingen roll vad jag stoppar i mig. Jag börjar bli lite orolig över att den ska bli som förr då jag hade stora problem med ämnesomsättningen. I och för sig så vet jag ju inte om det beror på att fettet som jag förbränt är på väg ut eller om det är något annat. Jag hoppas på en bakterie som bara är på tillfälligt besök. Den som lever får se eller rättare sagt  den som lever får sitta på dass för jag tänker inte lägga av med dieten. Så jag vill inte höra några predikningar över att jag borde äta si eller så. Jag kör på så länge jag pallar.

vinterjacka2

Ursäkta bildkvaliten, pyjamasbyxor och den enorma dubbelhakan men tänkte dela med mig av en jämförelsebild som jag blir glad av att se. Min vinterjacka som jag hade i vintras har blivit väldigt stor på bara ett halvår. Det är en underbar känsla att ta på sig den och veta att det hänger löst på riktigt nu. I våras så tyckte jag att den hade börjat sitta slappt och jag fick lov att dra åt dragskorna hela tiden för att trivas i den, vilket var jättekul just då. Nu när jag ser bilden på mig med den enorma dubbelhakan och den putande magen så känner jag knappt igen mig själv. Jag trodde inte det syntes så mycket i ansiktet men tydligen då!

 

Frukost:
127 g lättmjölk
Kcal: 51

Lunch:
240 g morötter
45 g mellanmjölk
Kcal: 118

Middag:
108 g kyckling
172 g tomater
50 g cottage cheese lätt
60 g mellanmjölk
Kcal: 296

Kcal totalt (inkl. 1 tuggummi): 470