Tjugosjunde dagen.

Just nu sitter jag och är lite förbannad på mig själv eftersom jag slarvat med dieten och det har resulterat att jag öka i cm. Helvetesjävlaskit! Men det är straffet för att jag har fuskat, för det har jag verkligen gjort. Det har varit många goda middagar som tex tapas x2, hamburgare, pizza och en helvetes jävla massa godis, kakor och glass. Alkoholen har även flödat under vissa helger, och då ofta i form av öl. Åh jag är så otroligt sur på mig själv! Motgångar är något man alltid stöter på när man kämpar mot ett mål. Får försöka se det positivt, det är inte lätt men ska verkligen försöka. Det positiva med allt det här är att jag nu vet att det går fort uppåt om jag fuskar och jag vill verkligen inte gå bakåt.

Det underliga med allt det här är att jag tycker kläderna sitter bättre än innan och magen hänger inte över lika mycket. Jag förstår inte hur det kommer sig. Eller jo okej jag har i för sig inte ökat över magen utan midjan, höften och låren har gått upp flera cm MEN inte magen. Håller kroppen på att möblera om reservdepåerna eller vad är det som händer? Flyttar fett från övre delen av kroppen till nedre eller vaddå? Jag skiter i vilket för det där fettet ska bort från mig i vilket fall som helst så nu gäller det att lägga band på mig själv och börja tänka på vad jag stoppar i mig. Jag kan ju äta allt men inte i dom mängderna som jag gjort på senaste tiden och absolut inte nu under sommaren, det finns ju ingen vettig anledning för mig att klä mig i stora säckiga tröjor som det är under vintern. Nej men klänningar är fint här jag märkt och de döljer bra.

 

SELFIE!

10351465_10152293053522600_4103943070345660131_n

Min favorit klänning sen många år tillbaka.

En sak som är bra i alla fall är att jag fastat två dagar denna vecka, inget fusk här inte! I’m back on track. Ja eller… börjar hitta tillbaka till rätt stig som leder ut ur det där godisträsket. Jag vill inte förstöra mina planer men jag ska försöka fasta på fredag också, men bara för att jag skrev det här nu så kommer säkert något annat i mellan som vanligt. Jag vill så gärna testa 3:4 dieten och nu är jag inställd på att lyckas. Jag tror det är lättare för mig att fasta på måndagar och onsdagar som jag gjorde när jag började med dieten för det var efter att jag bytte dagar som det började haverera. Tisdagar och torsdagar är bra dagar i teorin men fungerar tydligen inte för mig i praktiken, absolut inte när det varit långledigt osv. Nä måndagar och onsdagar ska det vara och så får det bli. Så inga frestande bilder på nybakta bullar eller goda middagar under dom dagarna tack 😉

9 juni
Frukost:
90 g banan
100 g Fjällfil
96 g mellan mjölk
Kcal: 193

Lunch:
160 g minimorötter
Kcal: 56

Middag:
105 g kycklingfilé
98 g Rotfruktsgratäng
15 g rädisor
12 g sallad
Kcal: 250

Kcal totalt (inkl. 0 tuggummin): 499

 

11 juni
Frukost:
99 g mellanmjölk
Kcal: 45

Lunch:
264 g körsbärstomater
152 g persikor
Kcal: 107

Middag:
98 g kycklingfilé
100 g rotfruktsgratäng
75 g cornichon
40 g cottage cheese lätt
Kcal: 288

Kcal totalt (inkl 2 tuggummin): 451

 

This entry was posted in Dieten.

2 comments

Comments are closed.