Tjugofemte dagen.

Nån som reagerat på att jag inte är lika öppen längre? Jag bloggar inte lika flitigt som innan heller. Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Jag har fått mig en redig törn av all skit och vågar inte blotta mig. Jag vet att jag ska skita i vad alla andra tycker men det är inte lätt. Tänk er in i min situation. Jag försöker som bara den att skita i allt och alla men lyckas inte riktigt.

Humöret går upp och ner lika så med självkänslan men i helgen så kände jag mig världsbäst och ursnygg. Det var länge sen jag hade den där underbara känslan och jag har försökt hålla fast vid den. Än så länge har det fungerat, jag är nöjd med mig själv och jag är glad över att centimetrarna fortsätter att försvinna. Jag är stolt över mig själv som orkar kravla mig upp från botten istället för att fortsätta sjunka längre ner. För nog fan har jag haft en redig dipp vad gäller motion, motivation och självkänsla. Jag har nästan lagt av med dieten och jag har hittat på ursäkter för att inte ta mig ut på cykelturer även om jag haft tid då och då. Jag kom på hur viktigt det här är för mig i helgen. Jag kom på varför jag startade allt. Varför jag älskade att cykla även om det spöregnar ute. Varför jag blir så glad över att märka att kläderna bara blir större och större. Den där törnen jag fick höll på att förstöra allt och visst kommer jag tveka inför att publicera inlägg här men nog ska jag ta mig förbi den också. Jag har varit med om värre saker som jag tagit mig förbi.

Så nu ska det fortsätta, jag ska klamra mig fast vid den där underbara känslan av att må så där bra som jag gjorde i helgen. Jag ska börja leva och njuta som jag gjort innan (på ett nyttigt sätt). Jag ska ta mig ut i naturen och bara sitta och stirra i en timme om jag känner för det. Jag ska fortsätta att lyckas!

 

Och jag vill bara tacka min underbara habibi! Tack för att du lyfter upp mitt humör, tack för att du ställer upp och tack för att du är du. Love u!

habibi

 

Jag såg nu att jag inte skrivit i mina cykelturer sen första maj så skriver ner hela listan.

Kraftansträngningar:
6 maj cyklat ca 9 km
17 maj cyklat ca 33 km
23 maj cyklat ca 9 km
25 maj cyklat ca 2,5 km och promenerat ca 2,7 km
26 maj cyklat 6 km och promenerat ca 1,3 km
29 maj cyklat ca 10 km
31 maj cyklat ca 19 km
Totalt i maj: 106,27 km

 

30 maj
Frukost:
45 g Rasker rostbröd
12 g rökt skinka
20 g gurka
14 g bregott
85 g mellanmjölk
Kcal: 262

Middag:
123 g vinbladsdolmar
Kcal: 161

Övrigt:
115 g Äpple utan skal
450 ml Cola zero
Kcal: 116

Kcal totalt (inkl. 2 tuggummin): 491

 

3 juni
Frukost:

129 g mellanmjölk
Kcal: 58

”Lunch”:
196 g persikor
191 g morötter (typ)
Kcal: 154

Middag:
199 g Lasagne från IKEA
37 g Cornichon
Kcal: 268

Kcal totalt (inkl. 2 tuggummin): 491