Tjugoåttonde dagen.

Jag har klarat av att fasta tre dagar denna vecka men det höll på att skita sig imorse. Jag vaknade upp och var vrålhungrig. Det finns inget värre än att vakna upp och vara så där hungrig så att det känns som att man ska dö om man inte får i sig nåt. Jag dog inte av svält som tur var och jag är glad över att jag hade kaffe hemma. Tur att jag har en någorlunda tolerant mage när det gäller kaffe för jag hinkade i mig tre muggar och vid fikarasten på LIA:n så smaskade jag i mig ett stort surt äpple. Jag har väntat på magknip from hell hela dagen men än så länge har det inte märkts av.

Så nu har jag iaf testat en gång hur det är att gå på 4:3 dieten och det är liknande med 5:2 men jag kn meddela att min kropp skriker efter en massa onyttigt och gott. Jag är konstant sugen på något, inte hungrig utan redigt sugen. Jag vill ha choklad! Vet inte om det är bristen på mat eller om det är den där chokladfrestande tiden på månaden, det enda jag vet är att jag skulle kunna göra vad som helst för choklad.

Det konstiga som händer varje gång jag har en fastedag är att baklusten kommer med stormsteg. Jag skulle kunna baka vad som helst och hur mycket som helst. Det som jag oftast vill baka är makarons, det mest tidskrävande och det som ska stå orört i minst ett dygn. Makarons i olika färger och smaker… jag vill, jag vill, jag vill… ska jag?

Nja inte så ultimat väder att baka nåt som har med maräng att göra. Jag kanske ska baka munkar eller minibärpajer eller petit choux.

 

ma4

 

Frukost:
98 g mellanmjölk
Kcal: 44

Lunch:
218g Granny Smith-äpple (har inte räknat bort skruttet)
174 g minimorötter
Kcal: 174

Middag:
94 g kycklingfilé
100 g rotfruktsgratäng
30 g cottage cheese
15 g cornichon
Kcal: 262

Kcal totalt (inkl 2 tuggummin): 491 

This entry was posted in Dieten.