Det är inte klokt vilka framsteg jag gjort!

Inte trodde jag att dieten skulle göra så att mina fötter skulle minska så mycket som de har gjort. När jag var som störst så hade jag storlek 41 i skor och vissa gånger var de lite trånga både på bredden och på längden. Jag och F har haft lika stora fötter vilket alltid fick mig att tro att jag hade fötter som var lika stora som båtar. Så var det såklart inte och det var nog inget som märktes eftersom hela jag var stor, men nu så har jag storlek 39. Är det inte konstigt? Har jag berättat när jag frågade F om det syntes att jag gått ner och han svarade ”Ja, du är kortare nu”? Han skämtade såklart men undra om det inte fanns någon sanning i det. Fettet på fötterna måste ha försvunnit lite för nog måste det sitta lite reserver vid hälen och trampdynan? Jag vet inte hur jag ska förklara att jag helt plötsligt kan ha mindre skostorlekar än innan för det är tydligen inge annorlunda med storlekarna enligt mamma. Hon har samma som innan så då kan de ju inte ha ändrat dem. En annan grej är att jag kan ha skärp på mig. Jag kan inte komma på en enda gång som jag haft skärp på mig någonsin. Jag får en tillbakablick när jag så gärna ville ha ett skärp när jag var yngre, det var på den där tiden då det inte fanns tjockisavdelningar överallt. Jag stod och kollade på ett vanligt svart och tog den längsta av dem alla, tror ni den passade? Nope! Den var för kort för mig, det fanns inte en enda som jag kunde ha för tro mig jag testade och alla var lika korta. Där och då bestämde jag mig för att inte ha något skärp alls. Det var då jag började köpa ”prasselbyxor” på herravdelningen i sportaffärerna. De hade iaf ett snöre som man kunde spänna åt om man ville, sen att det där snöret bara blev kortare och kortare och byxorna tightare och tightare är en annan sak. Men som sagt igår använde jag skärp och inte vilket skärp som helst utan ett som jag haft som midjeskärp. Inte så konstigt kanske då min midja vid start var större än vad min mage/höft är nu. Det var ett tag sen jag mätte mig och det är väl dags att se om det ändrat sig. Måttseptember2014   Det är inte klokt vilka framsteg jag gjort! 25 cm borta från magen (mer antar jag eftersom jag inte mätte mig från början), 25 cm borta från midjan, 21 cm borta från höften, 14 cm borta från låren men nu har jag inte cyklat mina två mil på evigheter eftersom jag har cykelförbud året ut så mycket muskler har nog försvunnit, ca 5 cm borta från armarna då det beror på vilken arm och denna gång mätte jag bara vänster eftersom jag är överansträngd i höger. Vänsterarmen har även fått arbeta väldigt mycket under sommaren så den har nog ökat sin muskelmassa. Är det inte fantastiskt att se? Jag är glad över minskningen och jag önskar jag kunde se den när jag tittar på mig själv i spegeln. Jag ser samma spegelbild som jag gjorde i mars. Jag tar många jämförelsebilder eftersom det är då jag ser skillnaden och får en förståelse över att jag inte ser ut som jag gjorde i början av 2014 längre. Självbilden ska börja arbetas hårt med så att jag kan inse att jag verkligen gjort framsteg utan att behöva bevisa det för mig själv hela tiden. Vill ni veta en till rolig sak? Jag kommer i mina smalbyxor från 2004!!! De sitter jäkligt tight men jag får upp de över lår och rumpa och kan knäppa knappen utan problem. Det trodde jag aldrig för ca 6 månader sen, jag önskade och hoppades att jag skulle kunna komma i dem till sommaren men trodde faktiskt inte att det skulle vara möjligt. Bildbevis är något jag har också. Ingen smickrande bild för fem öre men den visar att jag har på mig byxorna och de är knäppta.   smalbyxafram1 Ser ni hur jäkla tighta byxorna är? Det är storlek 46 jag svär och det är ett bevis på att storlekarna då och nu är väldigt olika. De har blivit generösa med tyg idag jämfört med för 10 år sen.   Jag fastade förra veckan, jag lovar! Jag har vittnen på det och jag bloggade inte om det eftersom det varit lite mycket i skolan. Vi har haft två tentor de senaste två veckorna så jag har prioriterat pluggandet istället för bloggandet. Så jag skippar att lägga in matintagen här för det blir så jäkla långt annars. 15 September Frukost: 117 g mellanmjölk Kcal: 52 Lunch:  196 g morötter Kcal: 80 Middag: 139 g kokta morötter 100 g lövbiff 20 g aioli 70 g mellanmjölk Kcal: 349 Kcal totalt (inkl. 2 tuggummin): 492

This entry was posted in Dieten.