Så onödig kommentar!!

Jag vet att jag är tjatig när det gäller diet, motion och vikt. Jag vet att det kan ses som skryt. Jag vet att folk tror att jag vill få uppmärksamhet. Jag vet att det finns dom som är avundsjuka. Jag vet att många är glada för min skull. Jag vet att jag är stark. Jag vet att många stör sig på att jag orkar hålla på så som jag gör. Jag vet att jag inspirerar andra. Jag vet att det här är det bästa jag gjort för min egen skull på väldigt lång tid. Jag vet att jag borde skita i alla utom mig. Jag vet att du som läser den här bloggen är nyfiken. Jag vet att jag kommer lyckas. Jag vet inte om någon annan tror på mig.

Det finns alltid människor som är negativa eller positiva i ens närvaro. Det finns dom som stöttar och andra som välter en. Det finns alltid avundsjuka och det finns motsatsen. Så är det alltid. Det är frivilligt att följa min resa till ett sundare liv. Ni behöver inte klicka in på bloggen, ni behöver inte läsa det jag skriver om ni inte vill för jag tvingar er inte. Jag tvingar ingen att kommentera (även om det fortfarande kul att få veta vilka som läser) men jag vill såklart inte ha några negativa sådana. För vad hjälper det mig med att få läsa negativa ord? Inte ett skvatt! Det stjälper mer i så fall men jag är stark och jag har lärt mig att inte lyssna på allt vad andra tycker och tänker.

Jag har alltid varit av större modell och på så sätt lärt mig att filtrera ord. Visst har det funnits stunder då jag blivit ledsen för att någon sagt eller gjort nåt som sårar, det har väl alla någon gång. Jag har aldrig blivit mobbad (vad jag vet) utan jag har oftast visat att det inte är okej att trycka ner någon bara för att den inte ser ut eller är som alla andra. Skinn på näsan skulle jag inte säga att jag har för jag kan börja gråta åt minsta lilla men jag är inte någon mes ändå. Jag har ofta struntat i vad andra har för bild av mig för på något konstigt vis brukar människor tycka att jag är en glad, envis och påhittig filur som är rolig att umgås med.

Så det där negativa kan ni ta och behålla för er själva speciellt när ni inte vågar stå för orden. Om ni har någon åsikt om att jag är dryg och bara vill ha uppmärksamhet kan ni väl säga det till mig personligen annars kan ni fan hålla käft.

2 comments

  1. cia zoegas ekström says:

    Jag hamna här .. kan gå så när man har tråkigt. Du det låter helt klart som en avundsjuk idiot. Nån som bara ska jävlas . Vilken skit. Kämpa vidare låt ingen fis rumpa pajja allt. Lycka till!!

  2. cia zoegas ekström says:

    Vette fasen om min kommentar hamna på rätt plats men jag kommentera de angå nån som skrivit något elakt.

Comments are closed.