Nittonde dagen.

 

Den 3 mars började jag med 5-2 dieten och det har redan gått över två månader. Tiden springer iväg och jag hinner inte med allt. Idag höll jag på att glömma bort att jag skulle fasta för jag uppfattade inte att det redan var tisdag. Det är nog helgen i Göteborg som ställt till det för mig. Helgen i Göteborg var otroligt mysig även om både jag och F inte sov något. Vi väckte varandra hela tiden för vi är inte vana att sova på en gemensam madrass, alltså vi vill ha separata sängar. Vi gick mycket och vi åt mycket. Men det känns som att jag gått plus minus noll eftersom maten och motionen tog ut varandra.

Det är svårt att greppa att F och jag varit tillsammans i 10 år. Under dessa år har mycket hänt, så mycket att jag knappt kommer på något. Jag har tagit studenten, jag har blivit gudmor, jag har förlorat och vunnit vänner, jag har gått upp och ner i vikt, jag har gift mig, jag har studerat en himla massa, jag har bakat många kilon av bakverk, jag har skrattar och gråtit mycket, jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar F. Alltid vid din sida Fredrik!

alltidviddinsida

 

Att vänner kommer och går i ens liv är ”normalt” men varför egentligen? När jag blev medlem på fb så lade man till alla sina vänner och alla bekanta men varför? Varför blir inte de som är bekanta vänner till slut? Jag har väldigt få vänner och ibland försummar jag dem. Jag är urusel på att ringa folk och ännu värre på att svara i telefon. Av någon konstig orsak så är mina vänner fortfarande vän med mig även om vi inte pratar varje dag eller ses så ofta. Jag skulle vilja träffa alla mina vänner varje dag men det går inte. Antigen så är vi upptagna på varsitt håll eller så har jag ingen ork. Under helgerna så är det ofta full fart, speciellt nu, för då ska jag hinna med så mycket. Jag ska hinna motionera, jag ska hinna umgås med F, jag ska hinna träffa andra, jag ska hinna städa, helst hinna baka vilket inte händer så ofta och så ska jag träffa föräldrarna eller svärföräldrarna. Jag önskar ibland att dygnet hade fler timmar eller att helgen var några dagar längre. Jag är glad över mina vänner, och jag hoppas att de vet om att jag älskar dem. Jag älskar att de är så olika varandra, jag älskar att umgås med dem. Jag är mindre glad över att jag förlorat så många vänner som stått mig nära. Men ibland växer man ifrån varandra sånt är livet. Att jag har flera personer som är bekanta på min sk vänlista på Facebook är något jag skulle vilja ändra på, för varför ha ”vänner” där som man knappt vet något om? Varför ha personer som bara trycker på gilla knappen ibland? Ibland blir jag chockad över att jag fortfarande är vän med vissa på Facebook. Det kan vara såna där personer som inte syns eller hörs som jag lätt glömmer bort. Men att bli vän med de här personerna är inte lätt antar jag. För när man är vuxen kan man inte bara springa fram och fråga om vi ska leka som man gjorde när man var barn. Jag får komma på nåt bra eller bara fråga ”Hej! Ska vi ta en fika?”.

Förlåt för svamlet men det här är något jag funderat på ett tag. Jag känner till en massa människor men jag känner inte dem. Dags att lära känna några nu!

Jag vet att det inte var så mycket om min fastedag men det är som vanligt, allt har gått bra. Jag börjar dock bli lite orolig över att hungerkänslan ”försvunnit”. Jag känner mig inte hungrig lika mycket som innan och enda orsaken till att jag äter är att jag vet att jag borde äta något vid vissa tidpunkter. Det här gäller även de dagar jag inte fastar. Får kolla om det ändras under veckan annars kanske det betyder att jag äter för lite de dagarna jag inte fastar vilket inte är bra.

 

Frukost:
37 g Lingongrova
13 g Bregott
11 g skinka
34 g gurka
240 ml kaffe med mjölk (reflexen slog till)
Kcal: 209

Middag:
100 g Kyckling
150 g haricot verts
Kcal: 227

Kcal totalt (inkl. 2 tuggummin): 447

 

This entry was posted in Dieten.