Motivationen vart tog du vägen?

Fan! Ja så är det! Jag känner att motivationen inte längre är lika stark som innan, det betyder att den där dippen har kommit. Det är hur svårt som helst att försöka motivera mig själv och jag vet inte om det beror på att jag kände mig som en fet ko i helgen. Jag skulle behöva en käftsmäll som gör att jag hittar tillbaka nu. Jag försöker äta nyttigare de dagar jag inte fastar men efter helgens läckerheter är jag sugen på allt onyttigt. Idag har jag i alla fall cyklat över 16 km men det känns som att jag behöver röra på mig mer. Den här känslan är inte skön. Tro inte nu att jag vräker i mig allt onyttigt för det har jag inte gjort men har god lust att ge efter för suget. Jag behöver nog röra på mig mer för jag vet att jag inte är lika sugen på allt då. Kanske ska börja föra en träningsdagbok här också inte bara en dietdagbok?

7åremellan

Den här bilden ska jag skriva ut och sätta upp på kylskåpet för det är en motivationshöjare, för nog fan ser jag bättre ut nu än vad jag gjorde innan, säger absolut inte att jag är någon skönhet! Jaaa jag bjuder på de här fulbilderna, jag och F har börjat med att göra grimaser, fast han ler ju faktiskt på en, hm. Men som sagt den här bilden på kylen plus ett träningsschema där det står hur mycket jag ska röra på mig under en vecka. Jag tror att 6-7 mil på cykel i veckan är lagom, det kan jag iaf uppnå. Jag borde även göra något åt mina muskler som är i vila just nu, tips på hur man kan väcka dom utan att gå på ett gym? Gym sätter jag inte min fot på, det är verkligen ett ställe jag känner mig obekväm på och sen tappar jag motivationen snabbt. Jag hittar alltid på ursäkter för att inte gå dit. En annan motivations höjare är att mäta mig, men jag drar mig lite för det eftersom jag var svullen nyligen, men det är bara att ta sig i kragen och ta fram måttbandet. Upp till bevis.

En sak jag har gått och tänkt på är att jag är så lyckligt lottad över att ha mina underbara vänner i mitt liv (ingen nämnd, ingen glömd). De stöttar mig och har alltid gjort. Ber jag om hjälp så finns de nog där vid min sida. Ja jag skrev nog för jag är lite osäker på om det stämmer för jag har inte bett om hjälp innan, jag är en sån person som ofta grubblar ut mina problem själv men nu känner jag att jag behöver hjälp och stöttning. Jag behöver hjälp med att hålla fast vid dieten och motionen. Om ni vill ta en promenad med mig så hojta! Jag skulle uppskatta det och jag vet att ni finns där för mig om jag ber er.

 

Kraftansträngning:
Onsdag 9 april
Cyklat ca 16.54 km

Totalt i april:
90.15 km