Fjortonde dagen…

…gick inte alls!

Det var meningen att jag skulle ha min andra fastedag för den här veckan men så blev det inte. Jag fick lov att avbryta då jag kände i hela kroppen att jag inte skulle klara av det. Min kropp är helt slutkörd efter all motion och vattenbristen. Idag började dagen med att jag försov mig och att stressa på morgonen är något jag inte vill göra. Allt blev upp och ner när jag fick lov att fixa iordning mig på tio minuter samt skala mina morötter som jag skulle äta till frukost. Jag hann inte ens dricka mitt kaffe på morgonen och det är inte alls bra. Väl i skolan så försökte jag vara aktiv och social men jag kände hur kroppen var på väg att stänga ner. Huvudet dunkade (koffeinbrist?), musklerna skrek efter vila, humöret sjönk allt eftersom tiden gick och jag var törstig som en gnu. Jag ville bara hem för att äta, dricka och sova. Det var då jag insåg att jag inte klarade av en fastedag idag och det värsta är att det inte kommer att bli någon fastedag alls den här veckan/helgen.

Jag vet att jag kört rätt hårt nu och att jag pressat mig till max! Men jag lyssnade på min kropp idag och satte stopp. Så den här helgen ska jag koncentrera mig på att äta ordentligt och vila så mycket som det går, får se hur det blir med den saken eftersom helgen är fullspäckad. Jag ska även hinka i mig vatten, väldigt viktigt! Måste måste måste bli bättre på det där för det är absolut inte skönt att få kramp när man anstränger sig och det är inte så kul när huden blir torr. Måste!

 

Thumbs_Down

 

Ni kanske har märkt att jag inte skrivit här på ett tag och det är just för att jag inte haft ork eller tid till det men nog har jag haft mina fastedagar och mina motionsdagar för det. Jag radar upp infon så att jag vet att jag haft både en tolfte och trettonde dag med fastan och att jag cyklat si och så många mil.

Tolftedagen 10 april:
Frukost:

90 g blåbär
40 g hallon
40 g björnbär
7 g honung
Kcal: 114

Lunch:
100 g sockerärtor
75 g morötter
Kcal: 73

Middag:
100 g lövbiff
138 g potatisgratäng

Kcal: 302

Kcal totalt (inkl 0 tuggummin): 489

Trettonde dagen 15 april
Frukost:

100 g blåbär
100 g hallon
6 g honung
Kcal: 121

Lunch:
41 g morötter
101 g körsbärstomater
56 g ärtor
Kcal: 59

Middag:
177 g brysselkål
100 g lövbiff
20 g dressing
22 g torkad aprikos
Kcal: 317

Kcal totalt (inkl 0 tuggummin): 497

 

Kraftansträngning:
Måndag 14 april Cyklat ca 12 km

Onsdag 16 april Cyklat ca 15 km

Totalt i april: 161,34 km