Fantastiskt!

Det blev ingen andra fastedag denna vecka så i veckan ska jag testa att fasta tre dagar. Jag har funderat en längre tid på att testa det så nästa vecka blir spännande för att se om jag klarar det.

Den här helgen har haft fantastiskt väder! Det har varit sommarvarmt och det ska tydligen fortsätta nästa vecka med. Bara för att jag känt mig lat då jag inte cyklat på länge så blev det en jäkla tur igår. Under hela lördagen så cyklade jag 3,4 mil och idag tänker jag inte sitta still heller. Men borde kanske inte cykla mer? Äsch!

Jag har letat som en tok efter mina korta träningsbyxor för de är ultimata när man är ute och går eller cyklar och idag så hittade jag dem av en slump. Jag kom på att jag tagit jämförelsebilder förra året (i maj månad så det är meningen) och tänkte att det kunde vara kul att se om det är någon skillnad i år. Jag vet att vinkel och avstånd inte stämmer men jag tycker mig se en skillnad iaf och det är jag väldigt lycklig över. Jag känner mig asduktig och motivationen är på topp! Jag höjde motivationen rejält igår också, inte för att jag cyklade så långt utan jag mätte mig och kunde konstatera att jag gått ner 20 cm!! sen starten. Fantastiskt!

skillnad2014

Nej nu ska jag ut och bränna både huden och kcal!