En sån där jäkla dag

Det finns personer som stjälper än, det finns personer som man sitter och funderar på varför de är i ens närhet, det finns personer som man skulle vilja skippa totalt och  det finns personer som förgyller ens dag utan att de själva vet om det. Det är just dessa personer som jag älskar att ha omkring mig. De behöver inte göra något konkret utan bara att de finns där gör mig glad. Jag tänker inte skriva ut några namn för då blir väl någon glömd och ledsen men jag har en hel bunt av sådana personer i mitt liv. Jag vet att de stöttar mig och att de tror på mig, jag vet att jag kan vända mig till dem om jag behöver stöd. Ni är guld värda! För utan dessa personer så vete sjutton hur jag skulle klara av livet. De är sådana stöttepelare som verkligen behövs då och då när jag själv inte är stark nog att bära upp mig. Jag hoppas att jag är en sån person för någon annan. Utan allt stöd och värmande ord så vet jag inte om jag skulle klara av att gå ut. Jag skulle nog sitta hemma och moffla i mig godsaker. Jag skulle inte orka bry mig. Jag kanske inte ens skulle ha något hem, vem vet. Jag kanske inte ens skulle ha F, hemska tanke. Mitt liv utan honom skulle vara förjävligt om jag ska skriva ärligt. Min största stöttepelare är nog han, mitt livs kärlek, och han är en sån där person som inte förstår hur mycket han förgyller mina dagar.

 

vi

 

Varför svamlar jag om det här? Jo ibland så behöver man stanna upp och se vad som är bra i ens liv för stunden. Idag är en sån dag då jag stannat upp och insett att jag har stöd ifrån många. Jag har inte sett personerna men jag vet att dom är där för mig. Idag har jag känt för att skippa dieten men så har jag märkt av mina stöttepelare och jag vill inte göra de besvikna. Jag har känt att jag kan klara av det tack vare dem. Jo jag tänkte skippa fastan för idag var en sån där jäkla dag då jag skulle velat skita i allt. Jag sov dåligt i natt. Jag ville inte stiga upp på morgonen. Jag försov mig och fick stressa för att hinna till skolan. Jag fick mina morgonrutiner förstörda bara för det och inget morgonkaffe. Jag har haft en seg dag i skolan med alldeles för mycket info och fakta. Allt det där är inte bra för moralen och disciplinen  när man dessutom är hungrig. Jag tänkte flera gånger ”Eftersom inget gått som det ska idag, så varför ska dieten göra det då?”. Vet ni hur svårt det är att argumentera mot sig själv i sådana lägen? Det är svårt att vinna över sig själv men jag lyckades för nu har jag snart klarat av en heldag av fasta.

 

Frukost:
25 g mjölk
Kcal: 11

Lunch:
121 g morot
346 g tomater
Kcal: 112

Middag:
80 g kyckling
142 g ärtor och bönor
27 g dressing
Kcal: 334

Kcal totalt (inkl. 2 tuggummin): 468