Diet start igen! Trettiotredje dagen.

Den 3 juli fastade jag sist och idag så har jag äntligen börjat igen. Jag skulle ha väntat till nästa vecka när skolan började igen men vill inte riskera något. Eftersom jag inte fastat på ett tag och ätit allt möjligt (och långt i från nyttigt alla gånger) så kan det bli så att kroppen får sig en resning. Jag har varit orolig över att jag lagt på mig en massa nu under sommaren men blev lite lugnare när jag hört från flera som sagt att jag gått ner osv. Det är svårt att tro på orden eftersom jag vet hur jag levt den senaste tiden så idag fick jag lov att undersöka saken. Resultatet överraskade mig lite för jag har stått någorlunda stilla. Det är otroligt skönt att slippa börja med dieten igen i en uppförsbacke. Det är bara att ta vid där jag la av, så fantastiskt!

Så här ser jag ut just idag och det är knappt någon skillnad sen juni. Jag vet att jag inte ha samma lika kläder på bilderna men jag tycker ändå att de går att jämföras.

PicMonkey Collagesv2
Det ska bli spännande och se hur jag ser ut efter jul. Kommer jag vara slankare eller kommer det vara jag som är julgrisen i år igen?

Jag ska sätta upp ett mål nu, det är inte någon vikt, utan jag ska krympa ur mina byxor. Lagom till jul så vill jag kunna köpa nya för att mina nuvarande är för stora. Jag ska våga vägra matcha julgrisen i år igen. Så den 24 december ska jag kunna ha storlek 44 (minst) på byxor. Wish me good luck för jag kommer nog behöva det. Nu är det bara att ge järnet och inte äta för mycket onyttigt, vilket är lättare sagt än gjort just nu. Jag har vanan inne att äta massor av namnam och psyket är inte på topp till att neka. Just under fastedagar är jag strikt för då klarar jag av att hålla mig till maximum 500 kcal men de andra dagarna kommer vara tuffa. Jag ska försöka att bara äta choklad på helgerna, jag ska försöka att mindre av mackor på kvällarna (alltså istället för mat) och jag ska försöka få F att laga mat istället för att beställa. Nu när armen ”läkt” så kan jag börja göra mer i köket, det har varit lite svårt när jag haft ont och inte har fått lyfta något som väger mer än ett mjölk paket. ”Jamen du har ju vänster arm” Jo visst har jag det men vet ni hur jobbigt det är att använda den till allt? Jag blir rätt trött i den eftersom den inte är van att arbeta så pass mycket som den fått göra på sistonde och sen fungerar den inte riktigt som jag vill eftersom jag är högerhänt. Den kan leva sitt egna lilla liv med rörelser som jag inte är beredd på. Men men på fredag så ska jag tillbaka till sjukgymnasten för att kolla hur det står till med vinkeln på armen och för att få lite nya övningar med belastning (hoppas belastningen är lite tyngre än ett mjölkpaket). Med vinkeln så menar jag alltså hur mycket jag kan räta på armen och trycka ihop den. Jag har nämligen inte kunnat räta på den ordentligt och jag har precis fått fingrarna att nå axeln när jag böjer den. Även det har varit en begränsning för mig att göra vissa saker och det har tagit tid att töja ut senor och annat i armen efter att jag hade den gipsad i en 90 graders vinkel.

Nejmen fasta på torsdag nästa gång!

 

Frukost:
267 g äpple utan skal
94 g mellanmjölk
Kcal: 181

Lunch:
Kaffe med mjölk
46 g mellanmjölk
Kcal: 21

Middag:
115 g sallad
68 g gurka med skal
80 g tomater
89 g kyckling utan skinn
50 g keso mini
Kcal: 287

Kcal totalt (inga tuggummin): 489