Det är inte sant!?

Nu förstår jag verkligen ingenting. Kan det verkligen stämma eller har jag skrivit fel?

Innan jag började med allt det här så var mitt mått runt magen 115 cm men nu har det minskat och det har även andra ställen gjort. Jag är så chockad över att se resultaten, väldigt glad visst, men jäklar vilken chock. Det har ju gått hur bra som helst med både dieten och motionen, ska det vara så här ”enkelt” hela tiden?

IMG_20140330_082312

Okej det kanske var fel av mig att skriva enkelt men det är lite så jag känner just nu. Att fasta har jag inga problem med som ni vet och att jag cyklar som en tok är ju för att jag tycker det är kul att vara ute. Nu i helgen blev det inte så långt eftersom vi igår var iväg på kalas och idag var jag ute lite sent för att kunna cykla längre. Men 26,96 km är inte så tokigt för att vara korta cykelturer. Bra jobbat Sara! Peppar mig själv så att jag inte får dåligt samvete över att det inte blev 4 mil denna helg.

Jag måste nog räkna in dansen till motionsbanken för jag har träningsvärk och ”sträckningar” lite här och där. Jäklar vad jag flängde här och där på dansgolvet igår. Riktigt roligt men obehagligt idag. Även promenaden på Erikslund och Ikea ska väl räknas. Man går rätt långt när man går runt och shoppar det är bara det att det inte märks. Kanske skulle ha en stegräknare på mig nästa gång jag går runt i butiker. Någon som har testat det?

Ahapp dags att fixa frukost och lunch till imorgon och sen gå och lägga sig. Experterna säger att man ska vara utvilad inför en fastedag så jag får väl testa på det för första gången. Jag har hållit på en månad och inte varit utvilad en enda gång under fastedagarna och jag har ingen aning om varför. Det blev bara ett kort inlägg idag men det gör väl inget.