Brutalt ärlig

Jag har ändrat på min blogg och gjort om den till min ”dietdagbok”. Tanken med den här bloggen är att jag ska behålla motivationen, ha något att titta tillbaka på längre fram i tiden och låta er följa med på min resa från att vara överviktig/fet till normal. Det kanske är några som funderat på om jag har någon målvikt och jag kan säga här och nu att det inte ens slagit mig att sätta någon. Det som jag strävar efter just nu är ju att komma i mina smalbyxor i storlek 44 sen får jag se vad som blir nästa mål. Jag tänker inte sätta upp någon vikt som jag ska nå just nu eftersom 1. jag har fortfarande inte vägt mig 2. jag vet inte vilken vikt som är bäst för mig, 65 kg? 70 kg? 85? När jag gick ner då 2004 så låg jag på 80nånting kg och då var jag ändå ordentligt mullig men mina nyckelben syntes och andra konstiga ben som är gömda under fettet idag. Jag tänker så här att jag tar det här sakta med säkert och känner jag att jag vill ha S i klädstorlek om kanske 1 år, så visst fine då kan jag sträva efter det då. Just nu är mitt mål att få ner min vikt till tvåsiffrigt för jag antar att jag väger över 100 kg.

saraslogan

Ser ni min slogan? Personligt, ocensurerat och allt handlar om mig? Redan där har jag lovat er att vara ärlig.

Att jag är ärlig här är ett måste, jag ska försöka att inte ha någon som helst censur på den här sidan (jisses vad jag får kämpa ibland). Jag måste vara ärlig mot mig själv och då är jag ärlig mot er. Jag har funderat på att vara brutal och lägga ut en bild på mig själv här där jag visar min bulldeg på magen och låren men varför skulle jag göra det? Vem fan vill se sånt? Ni har väl ändå förstått att jag har fläsk som väller över här och där, löshud som jag skulle vilja nåla fast eller använda klädnypor för att tighta till det och att jag troligen inte skulle må bra av att visa en halvnaken bild på mig själv. Jag tycker det är lite jobbigt att visa de gamla bilderna på mig redan, jag har ångest lite titt som tätt men jag vet att varje gång någon klickar på den bilden så kommer jag ett steg ifrån den eftersom det motiverar mig att klara av det här. Igår och idag har jag haft hur många som helst på min blogg och vissa har läst förra inlägget flera gånger och jag höll på att skita på mig när jag insåg att jag haft nästan 400 unika besökare. Herregud så många som sett mina ångest bilder!! Nu kan jag verkligen inte bli något annat än mindre i omkrets, för vad ska alla tänka om jag inte lyckas?

Många har frågat mig hur det går med dieten, om det går bra och hur länge jag ska hålla på osv. Jo min diet går bra, jag mår bra och jag har ingen aning om hur länge jag ska hålla på som jag skrev nyss. Det är jättekul att folk frågar då får jag ett ansikte till vilka som läser bloggen (märks även då ni gillar/kommenterar inlägget på fb, tummen upp!) och jag får en varm känsla av omtänksamhet. Jag mätte mig nyss och nu ligger måttet runt magen på 110 cm och då är det den tiden på månaden som man är lite svullen också så dieten verkar fungera för mig. Jag blir mindre även runt armarna, typ armhålorna har fått lösare hud och jag börjar se att mina kindben blivit tydligare men den där dubbelhakan hänger med, bokstavligt talat. Jag har även mätt låren men eftersom jag cyklar och pumpar dem så är det svårt att få ett korrektmått men småkuddarna som jag hade precis under rumpan har blivit mindre. Det var när de där småkuddarna dök upp igen efter sommaren som jag insåg att jag lagt på mig under vintern. Vilka småkuddar tänker ni? Jo dom som uppstår när låren går ihop och fettet trycks bak, först kommer rumpan sen småkuddarna och sen baksida lår. Är ni med? Det är jättekul att märka småskillnader men jag ska inte titta efter sånt så ofta eftersom jag har en känsla av att jag kan inbilla mig saker då. F nämnde att han märkt skillnad och då har jag bara hållit på en månad, hur mycket kan ha ändrats på en månad? Men jag väljer att tro på honom för han är trots allt den som känner mig bäst.

Nu har jag skrivit av mig lite om absolut ingenting nästa fastedag är på torsdag.

P.S. Nej det blir inga våfflor för mig idag utan sparar mig till en onyttig helg D.S.

This entry was posted in Blandat.