Åttonde dagen.

Vilken jäkla dag det har varit idag. Igår kom jag inte hem förs vid midnatt då jag stannade kvar för att plugga inför ett prov som vi hade idag. Det blir alltid sent när jag är med Marissa, hon är så jäkla rolig att umgås och plugga med! Det blev tyvärr inte så inlärning igår som vi hade hoppats på, vi gjorde allt annat och skojade hela tiden. Jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde igår. När jag kom hem så fick jag lov att läsa lite om maskinelement och tur var det för annars skulle jag inte kunnat svara på vissa frågor som var med på provet idag. Jag kom i säng väldigt sent och vaknade tidigt. Morgonen började inte så bra eftersom jag låg och snooza lite och sen fick jag Panik med stort P. Det slog mig att jag inte hade ordnat någon frukost till min fastedag, mina blåbär var slut, yoghurten var slut och en macka var förbjudet att äta. Jag kollade i kylskåpet som ekade eftersom det var så tomt och jag hade glömt bort att handla. Fick ännu mer panik när vi inte hade någon frukt ens och tänkte att idag kommer jag få fasta på riktigt, det stod still i skallen eftersom min morgon vändes upp och ner och jag var bered på att inte äta något alls. Men tack och lov hittade jag några gamla morötter! Dessa underbara rötter har nog aldrig smakat så gott som de gjorde i morse. Det värsta var att köra till skolan med tom mage, eller nästan tom för kaffet skvalpade runt. Inte för att det var någon stor mängd kaffe (lite mindre än en mugg) för jag ville inte bli mer osams med min mage än jag redan var. När min mage inte mår bra så mår jag riktigt dåligt. Jag har min rutin på morgonen som jag måste hålla annars blir min dag crap, jag måste dricka två muggar med kaffe (och självklart äta något) och sen vänta en timme innan jag kan göra nr2.

När jag var klar med provet så började jag slappna av och blev riktigt trött. Kroppen skrek efter energi så jag blev vrålhungrig. Snabbt som tusan åkte jag hem till Enköping och in på affären. Vet ni hur jobbigt det är att handla när man är vrålhungrig?! Förbaskat jobbigt och ännu jobbigare är det när man inte får köpa vad som helst. Det fanns massor av godsaker överallt som frestade och jag hann tänka tanken att jag skiter i den här fastedagen idag. Sen såg jag alla avokados, avokadorna, avokadon hur i helsike säger man det i plural? Så idag blev det avokado med skagenröra till lunch, kaloribomb men ack så gott.

Resten av dagen har jag sovit vilket känns förjävligt då det har varit riktigt fint vår väder och över 11 grader ute. Men jag prioriterade min kropp idag även om tanken på en cykelrunda kom upp flera gånger så var det bra att jag inte ansträngde mig.

Nu ska jag snart gå och lägga mig så att kallsvettningarna och huvudvärken försvinner.

Frukost:
148 g morötter
Kcal: 61

Lunch:
88 g avokado
29 g Skagenröra
Kcal: 259

Middag:
154 g jordgubbar
140 g äppelklyftor
Kcal: 121

Kcal totalt (inkl två tuggummin): 452

This entry was posted in Dieten.